drz-leda-hotel_Q1A8615_result
drz-leda-hotel_Q1A8615_result
drz-_Q1A8790_result
drz-_Q1A8790_result
placeholder
Η περιοχή Χόρτο

Το παραδοσιακό χωριό Χόρτο, όπου βρίσκεται το παραδοσιακό συγκρότημα ΛΗΔΑ VILLAGE RESORT, είναι στη νοτιοδυτική πλευρά του Πηλίου, σε ένα φυσικό λιμανάκι στον Παγασητικό κόλπο. Το Χόρτο απέχει από την πόλη του Βόλου 47 χλμ. και από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου 77 χλμ.

Ο οικισμός Χόρτο είναι κτισμένος ανάμεσα σε ελαιώνες που φτάνουν μέχρι την παραλία και διασχίζεται από ένα γραφικό ποτάμι. Οι παραλίες του είναι από τις ομορφότερες στο Πήλιο και τα κρυστάλλινα νερά του σας προσκαλούν το καλοκαίρι για στιγμές δροσιάς και απόλαυσης. 

Παρ'όλο που το Χόρτο είναι ένα μικρό χωριό, μπορείτε να βρείτε εστιατόρια και μπαράκια στην παραλία του καθώς και δύο μίνι μάρκετ για τα ψώνια σας. Αξίζει, ακόμη, να επισκεφθείτε το ανοιχτό θέατρο του Ιδρύματος “ΑΓΓΕΛΙΝΗ”, όπου, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, γίνονται μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης.

Σε απόσταση 3 χλμ. από το Χόρτο βρίσκεται η γειτονική Μηλίνα, που είναι ιδανική για περίπατο στην παραλία, αλλά και για ψώνια στα τουριστικά καταστήματα και σουπερμάρκετ. Ακόμη προσφέρεται για νόστιμα πιάτα στα εστιατόρια και ουζερί ή για καφέ, γλυκά και παγωτά στα παραλιακά cafe, αλλά και νυκτερινή ζωή στα μπαράκια και κλαμπ.

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:
Οι διακρίσεις μας
Pet Friendly
Green Key
Bike Friendly Hotel
Greek Breakfast
placeholder